Şimdi Logomuz da İstanbul Kadar Güzel...


Istanbul Daily Photos | Günlük İstanbul Fotoğrafları | 26 Eylül 2009 |İstanbul

Üç ay gibi kısa bir sürede Blogger'ın gözde bloglarından biri olan, özellikle yabancı konuklar arasında büyük bir beğeni kazanan Istanbul Daily Photos | Günlük İstanbul Fotoğrafları logosunu bugün yeniledi.

Istanbul Daily Photos yayın yaşamına 19 Haziran 2009'da sıcak bir yaz akşamında başlamıştı. Konuk sayısı, 3 ayda 1000'i aşmış olan İstanbul Daily Photos, içeriğindeki seçkin fotoğraflar dikkate alınarak, Temmuz 2009'da -daha bir aylıkken- Around The World adlı Dünya Kent Fotoğrafları Kataloguna alınmıştır.
Yeri gelmişken, öncelikle konuklarımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Blogger... Teşekkürler İstanbul... Teşekkürler Dünya!

Ne demişti büyük şair Nâzım Hikmet: "Yaşamak güzel şey, be kardeşim!"
Evet, yaşamak güzel şey! Ya yaşanılan yurdun görüntüleriyle birlikte yaşamak... Belki böylesi daha bir güzel: "Fotoğraf bana ölümü anımsatır!" diyen Fransız yazar Roland Barthes'in kulakları çınlasın derdik ama, yaşamıyor artık ne yazık ki Nâzım gibi, o büyük yazar da.

Günde 5 fotoğrafla güncellenen, İstanbul'un birçok semtinden günlük yaşam kesitleri sunan Istanbul Daily Photos'u mutlaka sizler de görünüz.

Editör.

Paylaşın!

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails